Poslední klec akutně obsazena naší Babičkou, která už začla žít na zahrádce spol…

📣📣📣Poslední klec akutně obsazena naší Babičkou, která už začla žít na zahrádce spolu s dalšími kočičkami.
✔️Přestala papat i když jinak velká gurmánka, když jsem jí něco donesla až pod frňáček tak odešla🙁 ani pít moc nechtěla.
✔️Babi má trošku svou povahu, nechá se někdy pohladit, někdy by vás sekla, takže manipulace trošku těžší. Podařilo se mi jí dát do přepravky a jeli jsme na veterinu, Babi byla celý den na kapačkách a prodělala různá vyšetření.
✔️Přesná diagnóza se neví, má podrážděná střeva, slinivku. Večer jsem ji ubytovala v poslední kleci v přeplněné místnosti s kočičkama v nouzi. Zítra ráno jedeme znovu na veterinu a povezeme i bobek, tak snad ho ráno najdu. Držte pěsti ať Babi sama papá a je jí dobře, je fakt nenáročná, většinu života prožila na ulici 😓
✔️ Prosíme o příspěvek na uhrazení veterinárních nákladů za léčbu, náš transparentní účet je 2001169405/2010, do poznámky uveďte "Babička"
🌷Děkujeme vám za podporu a pomoc jen díky vám můžeme pomáhat zvířátkům v nouzi 🌷
➡️https://spolekprozvirata.cz/⬅️